Tillägg för Kaspersky Password Manager

Med tillägget för Kaspersky Password Manager kan du hantera dina webbplatskonton från webbläsaren.

Du kan öppna tilläggsmenyn genom att klicka på  i webbläsarens verktygsfält.

Från tilläggsmenyn kan du:

I Kaspersky Password Manager-tillägget för Safari kan du också lägga till och redigera webbplats-, bankkort- och adressposter genom att öppna programfönstret. Dessutom kan du kopiera data (till exempel inloggningar och lösenord) lagrade i programmet.

Om valvet är låst har du inte åtkomst till dina data. Det innebär att tilläggsmenyn endast visar ett fält för inmatning av huvudlösenordet och knappen Lås upp.